torsdag 29 mars 2012

Slampor vill bara ha roligt!


Äntligen riktiga inlägget om Sluts!

Ovan syns omslaget till vårt fina fanzine. Jag är otroligt stolt över att det blev färdigt. Och över alla olika perspektiv på skoj, skam och slamperi som kommer fram i de olika serierna. Allt från Ellens historia, där renheten hälsar på i form av den idealflicka en får itutat att en bör vara, men inte är, till Maries där slampor bara vill skjuta med pistol (Puzzy Rocket Blaster 2000!) och hämnas hårt, snabbt och skoningslöst på världens sexistiska assholes. Helena visar (bl.a.) upp hur unga kvinnor stämplas som dåliga flickor i Top Model medan Petter täcker det uppmärksammade fallet Fluke vs Rush.  Jenny slår fast viktiga sanningar om att vilja bli berörd av andra. Åsa går in under huden på ens önskan om att nå fram till andra människor och få bekräftelse av dem. Isa plockar fram tvåsamhetshetsarnas värsta mardröm - Superslampan. Amanda kartlägger två olika tidsepokers slampkriterier. Rannva pekar på sexualiseringen av småflickor. Sara slår på discokulorna och strör glitter över världens tråkmånsar. Malin visar ett provsmak av sitt bästa snusk. Tessan är smart. Bob är brutal.

Och min hjältinna rättar till det som är fel med världen. Hon störtar patriarkatet, såsom det gestaltar sig i hennes liv.

OM DU INTE HAR ETT EXEMPLAR AV DET HÄR FANZINET MÅSTE DU SKAFFA DET NU!  Ditt liv har faktiskt stora brister fram tills du äger den här magnifika trycksaken. Om du ska till Stockholms Internationella Seriefestival i april kan du skatta dig lycklig, för där kommer vi att finnas på plats och sälja Slampfanzines.

Här är lite bilder från 8 mars-kalaset på Moriskan i Malmö:
Efter allt det här är jag så pepp på att göra fler antologifanzines! Fast det får bli om ett tag så att jag överlever också.

2 kommentarer:

 1. Säljer ni den på spx också?

  SvaraRadera
 2. Kamagra finns att köpa www.intimleksaker.com
  Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.se
  http://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se

  SvaraRadera