måndag 30 september 2013

Nordiskt nätverksmöte om feministisk serieteckning 4-5 okt i HelsingforsNu på fredag och lördag ska jag kommer jag att medverka och föreläsa på nordiskt nätverksmöte om feministisk serieteckning i Helsingfors! Andra gäster är Rikke Bakman,
Rikke Villadsen, Kaisa Leka, Hanneriina Moisseinen och Rut Anderson. Vi kommer att ha panelsamtal och seminarier om allt från kvinnors och andra minoriteters positioner i de skandinaviska ländernas respektive seriebranscher, till kvinnor som serieläsare, till vad framtiden kan erbjuda oss och sky is the limit. Dessutom kommer mina och de andras serier att visas upp i en liten utställning som pågår från 4/10 till 24/11 på Hanaholmen Kulturcenter i Helsingfors.

Jag kommer att hålla en längre föreläsning om Dotterbolaget och en något kortare föreläsning om mig själv och mitt serieskapande.

Det kommer bli så grande alltsammans. Kom förbi om du skulle vara i krokarna. Alltsammans går av stapeln på Hanaholmen Kulturcenter. Tyvärr kostar det pengar att delta, 25 euro. Alltså lite över 200 kronor. Pengar och avgifter är alltid en spärr, alltid, alltid och det hindrar alltid några av dem med mest att säga och viktigast perspektiv från att kunna medverka. Vad ska vi göra åt detta, ladies and gentlehen? Är inte detta något att ägna helgen åt att prata om?

För den som vill se hela programmet, kolla här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar