onsdag 29 januari 2014

Nattarbete

Jag ska göra en serie till nya Rob & Bob-tidningen. Deadline är i övermorgon, fredagen 31/1. Jag har nyss börjat. Heja mig!

Har saknat att göra nya serier en hel del. Jag gjorde en enruting som ingår i 2014 års upplaga av  Asylkalendern, kommer försöka lägga upp den här endera dagen. Kalendern är jättefin och innehåller bla verk av Sara Granér, Amalia Alvarez, Jenny Taravosh, Joanna Johnsson med flera. Omslaget är gjort av Shabnam Faraee.  Köp den och stöd Asylgruppens viktiga arbete!
Priset är 100 :- exklusive porto och beställer gör du via mail till asylgruppenlund@gmail.com. Betalning sker till deras bankgiro: 832-4303. Kom ihåg att skriva med namn och adress samt antal exemplar. 

Sedan har jag hittat en del ny musik som jag lägger upp här, vassego:


 
 

  Här skulle egentligen varit en video till men av någon anledning kan jag inte hitta den jag söker, så jag länkar bara till Maja Karlssons hemsida istället.En kan också klicka här för att kolla på hennes video "lions at the gate" på youtube, som hon gör inom ramen för projektet "Just like a boy".

Bruno Hibombo särkilt lyssnar jag på hela tiden nu. Hittade honom via Rummets hemsida, där han bidrog med en text för ett par dagar sedan. Om du inte besökt Rummets.se innan, gör det nu. Rummet är ett separatistiskt space för rasifierade feminister och antirasister. Men hemsidan, som uppdateras i stort sett dagligen (och ibland flera gånger om dagen) med viktiga texter är öppen för alla att ta del av. OBS det är grundläggande att en om en är  vit, som tex jag är, respekterar hur sidan är en utvidgning och en del av ett safe space för rasifierade. Inte blir den här personen. Som går in i andras sepprum och tar energi. Bara en påminnelse till alla oss  med vithetsstatus som vill vara allierade i den antirasistiska kampen.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar