torsdag 27 mars 2014

Precis innan the point of no return


Jag är så jävla stolt och glad att få presentera omslagsbilden till Räddaren den barmhärtiga, min Grafiska Novellett som snart snart kommer att skickas till tryck. Har jobbat med den här serien i två år nu, sedan jag gick ut Serieskoleettan i Malmö.

I boken kommer också finnas ett alldeles fantastiskt förord om makt, flykt och jakt av Tove Folkesson, författaren till romanen Kalmars Jägarinnor. Här kan du läsa första kaptilet i hennes sprängande, manande och asgrymma bok.

Novelletterna är en bokserie som ges ut av Kolik förlag i samarbete med Seriefrämjandet. Kolla på och köp de redan tidigare publicerade här. Snart kommer min bok läggas till raden av omslag på Koliks hemsida. Det. Är. Stort.

I början av maj lär jag kunna hålla den i handen. Den kommer helt garanterat att finnas till salu på Stockholms Internationella Seriefestival 16-18 maj (obs dock att serieförsäljningen bara pågår lördagen den 17:e och söndagen den 18:e). Du hittar den på Kolik förlags bord och på Dotterbolagets bord. Kanske kommer jag presentera och sälja den på ett annat coolt event innan det, men det får vara hemligt så länge. Såklart kommer det också att gå att beställa den av mig genom att skicka ett enkelt och fint litet mail till saskiagullstrand@live.se

Mer info om allt detta kommer i den ljuva framtiden!

Nu ska jag njuta och hyperventilera och highfiva mig själv resten av kvällen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar